Luxe hotel Twente

 

Als u een luxe hotel in Twente zoekt, dan bent u van harte welkom bij Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink. Wij ontvangen u graag. We behoren tot de bekende luxe hotels in Twente. ’t Lansink bevindt zich in Tuindorp ‘t Lansink, een monumentale wijk in Hengelo. Daar ruikt u de historie, die is ingekleed in een modern jasje. Oftewel: wij koesteren het verleden, maar leven in het heden. Als u een luxe hotel zoekt in Twente, dan zit u bij ons goed. Niet alleen hebben wij een sfeervol en stijlvol onderkomen, we presenteren u ook de beste culinaire hoogstandjes in ons restaurant. Maak kennis met de Twentse gastvrijheid. Wij zijn een sterk servicegericht hotel-restaurant. Als u een luxe hotel in Twente zoekt, dan kunt u uitwijken naar ’t Lansink.

Luxe hotel Twente

Wij heten u van harte welkom in ons hotel voor een luxe vakantie of weekendjeweg. Onze medewerkers zijn toegewijd en gedreven. Het moet kloppen, dat is ons motto. Daar zetten wij ons voor in. Als u een luxe hotel zoekt in Twente, dan kunt u een beroep doen op ’t Lansink. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail is geregeld en dat u een onbekommerd verblijf tegemoet gaat. Als u een luxe hotel zoekt in Twente, denk dan aan ’t Lansink.

Wij spelen in op uw wensen. Als u een luxe hotel zoekt in Twente, dan kunt u aankloppen bij ’t Lansink.  Zie hier meer over ons:

Wilt u een kamer boeken in een luxe hotel in Twente en denkt u daarbij aan Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo vergaderen hengelo locatie hengelo trouwen hengelo bruiloft twente restaurant hengelo weekendje weg twente luxe hotel twente arrangementen twente uit eten hengelo

Webdesign: Webton
© 2012