Locatie Hengelo

 

De locatie in Hengelo voor bruiloften, vergaderingen, feesten & partijen, is ’t Lansink. Wij gaan voor een tevreden gast. U kunt genieten van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant, u kunt uw bruiloft houden op onze locatie in Hengelo en ook uw feest of vergadering is bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn gevestigd in het hart van de monumentale Hengelose wijk Tuindorp ‘t Lansink en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De gast staat voor ons voorop. Op onze locatie in Hengelo hebben we veel mogelijkheden om u een mooi en uitgebalanceerd programma voor te schotelen. Wij zijn een ervaren hotelbedrijf, dat garant staat voor optimale kwaliteit en service. De locatie in Hengelo voor al uw feestelijke en zakelijke aangelegenheden heet Tuindorphotel ’t Lansink.

Locatie Hengelo

Wij doen alles in overleg met u. ’t Lansink houdt als locatie in Hengelo voor feesten & partijen ruggespraak met de gast. Op die manier kunnen wij u het ideaalplaatje presenteren. Wij behoren tot de bekende locaties in Twente voor bruiloften, vergaderingen en feesten. De medewerkers van ’t Lansink staan voor u klaar. Als u een locatie in Hengelo zoekt voor een feestelijke of zakelijke aangelegenheid, dan bent u bij Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink aan het juiste adres.

Wij zijn thuis in de branche. Als u een sfeervolle historische locatie in Hengelo zoekt voor feestelijke of zakelijke aangelegenheden, dan kunt u terecht bij ’t Lansink. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over een geschikte locatie in Hengelo voor uw vergadering, bruiloft, feest of partij, of wilt u meer informatie over Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo vergaderen hengelo locatie hengelo trouwen hengelo bruiloft twente restaurant hengelo weekendje weg twente luxe hotel twente arrangementen twente uit eten hengelo

Webdesign: Webton
© 2012