Hotel Hengelo

 

Als u een hotel in Hengelo zoekt, dan bent u van harte welkom bij ’t Lansink. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Sinds jaar en dag behoort ’t Lansink tot de meest stijlvolle en authentieke hotels in de regio. Wij bevinden ons op een mooie, historierijke locatie, die een monumentaal karakter heeft gekregen. U vindt in ’t Lansink, het hotel in Hengelo, moderne en fraai ingerichte kamers en suites, waarin u van alle gemakken bent voorzien. Onze medewerkers zijn toegewijd en gedreven. Zij zorgen ervoor dat u een aangenaam verblijf tegemoet kunt zien. Voor zowel grote als kleine suites bent u bij ons aan het juiste adres. Als u een hotel in Hengelo zoekt, denk dan aan ’t Lansink.

Hotel Hengelo

U maakt hier kennis met de Twentse gastvrijheid. Wij staan voor u klaar. U kunt hier eveneens terecht voor bruiloften, feesten & partijen en vergaderingen. Ervaar zelf de klantvriendelijke benadering van ’t Lansink, hotel in Hengelo. Onze medewerkers doen er alles aan om onze gasten tegemoet te komen. Wij heten u van harte welkom in ’t Lansink, het hotel in Hengelo.

U kunt te allen tijde uw vragen tot ons richten. Wij geven graag uitleg over onze werkwijze, onze dienstverlening en onze mogelijkheden. Als u een hotel in Hengelo zoekt, dan kunt u afstemmen op ’t Lansink. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink, het hotel in Hengelo, neem dan contact met ons op.

hotel hengelo vergaderen hengelo locatie hengelo trouwen hengelo bruiloft twente restaurant hengelo weekendje weg twente luxe hotel twente arrangementen twente uit eten hengelo

Webdesign: Webton
© 2012